Advertisement

Φωτιά Στην Κερατέα - Xpznhgr5yepfim / Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική καθώς το πρωί ξέσπασε φωτιά στην περιοχή μαρκάτι στην κερατέα.μάλιστα εστάλη μήνυμα από το 112 στους κατοίκους για εκκένωση.

Φωτιά Στην Κερατέα - Xpznhgr5yepfim / Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική καθώς το πρωί ξέσπασε φωτιά στην περιοχή μαρκάτι στην κερατέα.μάλιστα εστάλη μήνυμα από το 112 στους κατοίκους για εκκένωση.. Ψάχνουν τους εμπρηστές της λαυρεωτικής. Συνεχίζεται η μάχη σε δυο μέτωπα στην αττική, με κυρίαρχη την μεγάλη φωτιά στην κερατέα αλλά και με την φωτιά στα βίλλια. Αγωνία για τα βίλια, με τη φωτιά να πλησιάζει και τους πυροσβέστες να δίνουν ολονύχτια μάχη, την ώρα που η πυρκαγιά στην κερατέα έχει κάψει σπίτια. Σύμφωνα με πληροφορίες από την πυροσβεστική υπηρεσία η φωτιά στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι. Για εμπρησμό κάνουν λόγο εμμέσως πλην σαφώς οι τοπικές αρχές στον δήμο λαυρεωτικής για τη μεγάλη εν εξελίξει φωτιά στην κερατέα, που ξέσπασε σήμερα, γύρω στις 11.00 το πρωί.

Στην περιοχή βρίσκονται και μας ενημερώνουν ο. Από τα σπίτια οι φλόγες 13.08.21 , 11:01 μίνι ανασχηματισμός στην κυβέρνηση: 16.08.21 , 13:57 φωτιά στην κερατέα: Για εμπρησμό κάνουν λόγο εμμέσως πλην σαφώς οι τοπικές αρχές στον δήμο λαυρεωτικής για τη μεγάλη εν εξελίξει φωτιά στην κερατέα, που ξέσπασε σήμερα, γύρω στις 11.00 το πρωί. Ανεξέλεγκτες διαστάσεις έχει πάρει η πυρκαγιά που ξέσπασε στην κερατέα.η φωτιά εκδηλώθηκε σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή μαρκάτι του δήμου λαυρεωτικής και άμεσα κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις της.

Fwtia Sthn Keratea Konta Se Diaspartes Katoikies In Gr
Fwtia Sthn Keratea Konta Se Diaspartes Katoikies In Gr from www.in.gr
Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα, κοντά στη περιοχή ρουμουντί, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι από τις φλόγες απειλούνται και σπίτια, ενώ έχει δοθεί εντολή για προληπτική εκκένωση του οικισμού. 16.08.21 , 13:57 φωτιά στην κερατέα: Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στην κερατέα. Στην περιοχή βρίσκονται και μας ενημερώνουν ο. Τηλεφωνική επικοινωνία με τον π. Ψάχνουν τους εμπρηστές της λαυρεωτικής. Σύμφωνα με πληροφορίες από την πυροσβεστική υπηρεσία η φωτιά στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι. Η κινητοποίηση της πυροσβεστικής ήταν άμεση με επίγεια και εναέρια πυροσβεστικά μέσα.

Η απόγνωση στο βλέμμα του δασοπυροσβέστη αντικρύζοντας την αποτεφρωμένη γη και τις στάχτες που προκάλεσε η μεγάλη πυρκαγιά που πλέον βρίσκεται σε ύφεση, στην κερατέα, αρκεί για να αποτυπώσει το μέγεθος της.

Η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της δευτέρας (16/8) συνεχίζει το καταστροφικό της έργο, με τις φλόγες μάλιστα να βρίσκονται στα πρώτα σπίτια. Ψάχνουν τους εμπρηστές της λαυρεωτικής. Ανεξέλεγκτο μαίνεται το πύρινο μέτωπο στην κερατέα. Συνεχίζεται η μάχη σε δυο μέτωπα στην αττική, με κυρίαρχη την μεγάλη φωτιά στην κερατέα αλλά και με την φωτιά στα βίλλια. Ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις και εθελοντές στην περιοχή. 16.08.21 , 13:57 φωτιά στην κερατέα: Η κινητοποίηση της πυροσβεστικής ήταν άμεση με επίγεια και εναέρια πυροσβεστικά μέσα. Σύμφωνα με πληροφορίες από την πυροσβεστική υπηρεσία η φωτιά. Η απόγνωση στο βλέμμα του δασοπυροσβέστη αντικρύζοντας την αποτεφρωμένη γη και τις στάχτες που προκάλεσε η μεγάλη πυρκαγιά που πλέον βρίσκεται σε ύφεση, στην κερατέα, αρκεί για να αποτυπώσει το μέγεθος της. Η φωτιά είναι σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή μαρκάτι. Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική καθώς το πρωί ξέσπασε φωτιά στην περιοχή μαρκάτι στην κερατέα.μάλιστα εστάλη μήνυμα από το 112 στους κατοίκους για εκκένωση. Σύμφωνα με καταγγελία, το πρωί της δευτέρας άτομα που επέβαιναν σε λευκό όχημα με φιμέ τζάμια, πέταξαν πίσω. Στη φωτιά στην κερατέα έπαθε το επεισόδιο ο χαρδαλιάς:

Ανεξέλεγκτες διαστάσεις έχει πάρει η πυρκαγιά που ξέσπασε στην κερατέα.η φωτιά εκδηλώθηκε σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή μαρκάτι του δήμου λαυρεωτικής και άμεσα κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις της. Σύμφωνα με πληροφορίες από την πυροσβεστική υπηρεσία η φωτιά στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι. Συνεχίζεται η μάχη σε δυο μέτωπα στην αττική, με κυρίαρχη την μεγάλη φωτιά στην κερατέα αλλά και με την φωτιά στα βίλλια. Για εμπρησμό κάνουν λόγο εμμέσως πλην σαφώς οι τοπικές αρχές στον δήμο λαυρεωτικής για τη μεγάλη εν εξελίξει φωτιά στην κερατέα, που ξέσπασε σήμερα, γύρω στις 11.00 το πρωί. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στην κερατέα.

O3g9 Ilmechdtm
O3g9 Ilmechdtm from www.newsbreak.gr
Οι προσπάθειες επικεντρώνονται στο να δημιουργηθούν αντιπυρικές ζώνες έτσι ώστε η φωτιά να μην. Απεγκλωβίστηκε ηλικιωμένη με κινητικά προβλήματα (vid) τον απεγκλωβισμό μιας ηλικιωμένης γυναίκας, η οποία αυτή την στιγμή βρίσκεται σε ασφαλές μέρος και έχει ξεπεράσει. Ανεξέλεγκτες διαστάσεις έχει πάρει η πυρκαγιά που ξέσπασε στην κερατέα.η φωτιά εκδηλώθηκε σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή μαρκάτι του δήμου λαυρεωτικής και άμεσα κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις της. Ανεξέλεγκτες διαστάσεις έχει πάρει η πυρκαγιά που ξέσπασε στην κερατέα.η φωτιά εκδηλώθηκε σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή μαρκάτι του δήμου λαυρεωτικής και άμεσα κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις της. Ψάχνουν τους εμπρηστές της λαυρεωτικής. Στην περιοχή βρίσκονται και μας ενημερώνουν ο. Με ακόμη μία φωτιά ήρθαν αντιμέτωποι οι δυνάμεις της. Τηλεφωνική επικοινωνία με τον π.

Η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της δευτέρας (16/8) συνεχίζει το καταστροφικό της έργο, με τις φλόγες μάλιστα να βρίσκονται στα πρώτα σπίτια.

Στη φωτιά στην κερατέα έπαθε το επεισόδιο ο χαρδαλιάς: Ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις και εθελοντές στην περιοχή. Απεγκλωβίστηκε ηλικιωμένη με κινητικά προβλήματα (vid) τον απεγκλωβισμό μιας ηλικιωμένης γυναίκας, η οποία αυτή την στιγμή βρίσκεται σε ασφαλές μέρος και έχει ξεπεράσει. 16.08.21 , 13:57 φωτιά στην κερατέα: Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στην κερατέα. Η κινητοποίηση της πυροσβεστικής ήταν άμεση με επίγεια και εναέρια πυροσβεστικά μέσα. Από τα σπίτια οι φλόγες 13.08.21 , 11:01 μίνι ανασχηματισμός στην κυβέρνηση: Η φωτιά καίει σε δύσβατο σημείο. Στην περιοχή βρίσκονται και μας ενημερώνουν ο. Σύμφωνα με καταγγελία, το πρωί της δευτέρας άτομα που επέβαιναν σε λευκό όχημα με φιμέ τζάμια, πέταξαν πίσω. Ορατός από το διάστημα ο καπνός από την πυρκαγιά στην κερατέα. Η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της δευτέρας (16/8) συνεχίζει το καταστροφικό της έργο, με τις φλόγες μάλιστα να βρίσκονται στα πρώτα σπίτια. Ανεξέλεγκτες διαστάσεις έχει πάρει η πυρκαγιά που ξέσπασε στην κερατέα.η φωτιά εκδηλώθηκε σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή μαρκάτι του δήμου λαυρεωτικής και άμεσα κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις της.

Στη φωτιά στην κερατέα έπαθε το επεισόδιο ο χαρδαλιάς: Σύμφωνα με πληροφορίες από την πυροσβεστική υπηρεσία η φωτιά στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι. Για εμπρησμό κάνουν λόγο εμμέσως πλην σαφώς οι τοπικές αρχές στον δήμο λαυρεωτικής για τη μεγάλη εν εξελίξει φωτιά στην κερατέα, που ξέσπασε σήμερα, γύρω στις 11.00 το πρωί. Οι προσπάθειες επικεντρώνονται στο να δημιουργηθούν αντιπυρικές ζώνες έτσι ώστε η φωτιά να μην. Αγωνία για τα βίλια, με τη φωτιά να πλησιάζει και τους πυροσβέστες να δίνουν ολονύχτια μάχη, την ώρα που η πυρκαγιά στην κερατέα έχει κάψει σπίτια.

Ziuwbf4baowlbm
Ziuwbf4baowlbm from i1.prth.gr
Απεγκλωβίστηκε ηλικιωμένη με κινητικά προβλήματα (vid) τον απεγκλωβισμό μιας ηλικιωμένης γυναίκας, η οποία αυτή την στιγμή βρίσκεται σε ασφαλές μέρος και έχει ξεπεράσει. «δεν αισθάνομαι καλά», είπε στον υπασπιστή του parapolitika newsroom Στη φωτιά στην κερατέα έπαθε το επεισόδιο ο χαρδαλιάς: Συνεχίζεται η μάχη σε δυο μέτωπα στην αττική, με κυρίαρχη την μεγάλη φωτιά στην κερατέα αλλά και με την φωτιά στα βίλλια. Η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της δευτέρας (16/8) συνεχίζει το καταστροφικό της έργο, με τις φλόγες μάλιστα να βρίσκονται στα πρώτα σπίτια. Με ακόμη μία φωτιά ήρθαν αντιμέτωποι οι δυνάμεις της. Για εμπρησμό κάνουν λόγο εμμέσως πλην σαφώς οι τοπικές αρχές στον δήμο λαυρεωτικής για τη μεγάλη εν εξελίξει φωτιά στην κερατέα, που ξέσπασε σήμερα, γύρω στις 11.00 το πρωί. Σύμφωνα με καταγγελία, το πρωί της δευτέρας άτομα που επέβαιναν σε λευκό όχημα με φιμέ τζάμια, πέταξαν πίσω.

Η κινητοποίηση της πυροσβεστικής ήταν άμεση με επίγεια και εναέρια πυροσβεστικά μέσα.

«δεν αισθάνομαι καλά», είπε στον υπασπιστή του parapolitika newsroom Αγωνία για τα βίλια, με τη φωτιά να πλησιάζει και τους πυροσβέστες να δίνουν ολονύχτια μάχη, την ώρα που η πυρκαγιά στην κερατέα έχει κάψει σπίτια. Σύμφωνα με πληροφορίες από την πυροσβεστική υπηρεσία η φωτιά. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα, κοντά στη περιοχή ρουμουντί, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι από τις φλόγες απειλούνται και σπίτια, ενώ έχει δοθεί εντολή για προληπτική εκκένωση του οικισμού. Τηλεφωνική επικοινωνία με τον π. Με ακόμη μία φωτιά ήρθαν αντιμέτωποι οι δυνάμεις της. Σύμφωνα με πληροφορίες από την πυροσβεστική υπηρεσία η φωτιά στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι. Στην περιοχή βρίσκονται και μας ενημερώνουν ο. Απεγκλωβίστηκε ηλικιωμένη με κινητικά προβλήματα (vid) τον απεγκλωβισμό μιας ηλικιωμένης γυναίκας, η οποία αυτή την στιγμή βρίσκεται σε ασφαλές μέρος και έχει ξεπεράσει. Ανεξέλεγκτες διαστάσεις έχει πάρει η πυρκαγιά που ξέσπασε στην κερατέα.η φωτιά εκδηλώθηκε σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή μαρκάτι του δήμου λαυρεωτικής και άμεσα κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις της. Η απόγνωση στο βλέμμα του δασοπυροσβέστη αντικρύζοντας την αποτεφρωμένη γη και τις στάχτες που προκάλεσε η μεγάλη πυρκαγιά που πλέον βρίσκεται σε ύφεση, στην κερατέα, αρκεί για να αποτυπώσει το μέγεθος της. Ορατός από το διάστημα ο καπνός από την πυρκαγιά στην κερατέα. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στην κερατέα.

Η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της δευτέρας (16/8) συνεχίζει το καταστροφικό της έργο, με τις φλόγες μάλιστα να βρίσκονται στα πρώτα σπίτια φωτιά κερατέα. Σύμφωνα με πληροφορίες από την πυροσβεστική υπηρεσία η φωτιά στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι.

Posting Komentar

0 Komentar